Matsedel

 

Vi har ett eget kök med en egen kock som tillagar vår mat på plats, så nära inpå måltiderna som möjligt. Vår kock strävar efter att använda så lite ”halvfabrikat” och onödiga tillsatser som möjligt. Till frukost serveras gröt eller flingor, smörgås, pålägg, grönsaker och mjölk.

Vecka 41
Måndag Lunch: Tonfiskgryta serveras med pasta och grönsaker
Mellanmål: Yoghurt med flingor
Tisdag Lunch: "Blandat" serveras med bulgur och grönsaker 
Mellanmål: Smörgås, pålägg, grönsaker och mjölk
Onsdag Lunch: Broccolisoppa serveras med bröd, ost, mjölk och grönsaker
Mellanmål: Korv med bröd
Torsdag Lunch: Fiskbiffar serveras med ris, sås och grönsaker
Mellanmål: Smörgås, pålägg, grönsaker och mjölk
Fredag  Lunch: Tacos 
Mellanmål: Yoghurt med flingor

~Redigera matsedal