Matsedel

 

Vi har ett eget kök med en egen kock som tillagar vår mat på plats, så nära inpå måltiderna som möjligt. Vår kock strävar efter att använda så lite ”halvfabrikat” och onödiga tillsatser som möjligt. Till frukost serveras gröt eller flingor, smörgås, pålägg, grönsaker och mjölk.

Vecka 38
Måndag Lunch: Kalkongryta serveras med pasta och grönsaker
Mellanmål: Yoghurt med flingor
Tisdag Lunch: Tonfiskbiffar serveras med kall grönsakssås och ugnspotatis 
Mellanmål: Smörgås, pålägg, grönsaker och mjölk
Onsdag Lunch: Linssoppa serveras med bröd, ost, mjölk och grönsaker
Mellanmål: Pannkakor
Torsdag Lunch: Fiskbiffar serveras med bulgur, kall sås och grönsaker
Mellanmål: Smörgås, pålägg, grönsaker och mjölk
Fredag  Lunch: Indisk kycklinggryta serveras med ris och grönsaker
Mellanmål: Yoghurt med flingor

~Redigera matsedal